Aarhus Universitets segl

Program

Velkomst og introduktion

9:30-10:00: Indregistrering med kaffe

10:00-10:10 Velkomst v Institutleder Claus Holm, DPU

10:10-11:00 Claus Meyer, Meyers Madhus:

“Et barn fødes med 100 sprog...”

11:00-11:30 Søren Ejlersen, kok og forfatter, Haver til Maver og Årstiderne:

“Børns unikke oplevelser, madlavning og smag i naturen”

11:30-11:45 Kort pause

Oplæg og workshops

11:45-12:10 Karen Wistoft, professor (mso), DPU:

“Barnesyn, køkkensyn og smag i danske børnekogebøger gennem 50 år”

12:10-12:30 Jonatan Leer, postdoc., DPU:

“Når drenge og piger laver mad. Køn i forskellige madpædagogiske kontekster”

12:30-13:15 Frokost

13:15-14:15 Workshops: Se de seks workshops her.

Afsluttende oplæg

14:15-14:30: Kaffepause

14:30-15:00: Helle Brønnum Carlsen, lektor og forfatter, UCC:

“Smag i madkundskabsdidaktik”

15:00-15:30: Susanne Højlund, lektor, IKS/AU:

“Den uformelle læring om smag i madkundskabstimerne”

15:30-16:00: Karen Wistoft & Lars Qvortrup, professorer, DPU - afslutning:

”Smag i syv dimensioner og undervisning mod den smagskompetente elev og den smagsmyndige person”

16:00 - 16.30: Mingling og drinks