Aarhus Universitets segl

VIDENDAG OM LÆRERUDDANNELSEN (Aflyst)

OM VIDENDAGEN


DPU, Aarhus Universitet, Danske Professionshøjskoler og Danmarks Lærerforening afholder en fælles videndag om dansk læreruddannelse.

Formålet med videndagen er at tegne et bredt, nuanceret og fremsynet billede af den danske læreruddannelse. Der sættes fokus på centrale styrker og udfordringer i læreruddannelsen med afsæt i forskellige nationale og internationale perspektiver.

Oplægsholderne kommer med viden om læreruddannelsen fra forskning, praksis, undervisning og læring, så der er grobund for diskussioner, som kommer hele vejen rundt om læreruddannelsen.

Tilmeld dig og bliv klogere på perspektiverne i den danske læreruddannelse og vær med til at debattere, hvordan de fælles kræfter bedst bruges på at udvikle dansk læreruddannelse.

TID OG STED


Videndagen er aflyst

Tirsdag 29. maj 2018 kl. 9.00 - 16.15

Festsalen (A 220), DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV

DU MØDER:

Stefan Hermann - Claus Holm - Anders Bondo Christensen - Andreas Rasch-Christensen - Alexander von Oettingen - Elsebeth Jensen - Nana Vaaben - David Reimer - Jenny Maria-Jørgensen - Martin Bayer - Jens Rasmussen - Dorthe Carlsen - Lars Breinholt Søndergaard - Jeanette Sjøberg - Helle Bjerg - Carola Aili

Se det fulde program