Aarhus Universitets segl

Cerealienetværket er et vertikalt netværk inden for den danske kornsektor omfattende forskning, forædling, fremstilling, forarbejdning og afsætning. Hensigten med netværket er at styrke kvalitet og miljøhensyn i hele kornproduktionens værdikæde. Netværket bringer forskere, forædlere, producenter af kornbaserede fødevarer, foder og produkter samt producenter og leverandører med relation til dansk korn til et årligt møde.

Cerealienetværkets årsmøde 2024 der afholdes i samarbejde afholdes tirsdag den 27. februar på Kobæk Strand Konferencecenter, Kobækvej 85, DK-4230 Skælskør, http://kobaek-strand.dk. Mødet er arrangeret i samarbejde med DanSeed symposiet, der afholdes i umiddelbar forlængelse tirsdag den 27 februar og onsdag den 28. februar. En fælles middag og et aftenprogram med korte faglige indlæg om nyheder af betydning for frø- og kornindustrien binder de to arrangementer sammen.

Programmet for tirsdag den 27. februar afholdes i samarbejde med  projektet "Biological Nitrification Inhibition (BioNI)", der er financieret af Novo Nordisk Fonden. Mødet afholdes på engelsk og titlen er: "Novel plant breeding targets for the green transition - Biological nitrification inhibition (BNI) as a nature-based solution for mitigating N2O emissions".

Cerealienetværkets årsmøde 2024


Netværket og årsmødet er åbent for alle med interesse i cerealier.