Aarhus Universitets segl

Dansk Sociologkongres 2022

Optimeringslogikker, forandringsprocesser og disruption:
Konsekvenser for samfund og individer

Aflysning: Dansk Sociologkongres 2022 bliver i stedet en temadag

Dansk Sociologkongres berammet til afholdelse den 24. og 25. marts i år bliver desværre aflyst som kongres. Dels har vi modtaget relativt få abstracts, dels er det vores indtryk, at mange holder sig fysisk tilbage med baggrund i den aktuelle COVID-smittekurve.

I stedet indbyder DPU til en sociologisk temadag den 25. marts på DPU Emdrup, hvor der vil være to aktiviteter. Den første er en workshop om ’Open science’ ved Nate Breznau fra Bremens Universitet. Her præsenteres Nates workshop:

Den anden er et foredrag af Richard Arum, University of California:

Om temadagen

Arrangementet er åbent for forskere og studerende og vil være gratis for deltagerne. Vi opretter et tilmeldingslink. Vi håber at se mange af jer på denne dag. Der skal selvfølgelig ikke indsendes abstracts.

Hvad angår abstracts til kongressen bliver de (få) indsendte ikke videnskabeligt bedømt. Dette er blot for at gøre opmærksom på, at abstracts evt. kan genbruges eller tilpasses til anden videnskabelig publikation.

"Optimization in Tertiary Education: Possibilities and Limitations of Next Generation Measurement Systems" Oplæg af Richard Arum, University of California ved Sociologisk temadag 25. marts 2022

Tid og sted

  • Den 25. marts 2022, kl. 10.30-15.00
  • DPU, Aarhus Universitet, Campus København, lokale D174, Tuborgvej 164, 2400 København NV.