Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Praktisk information

Katrinebjerg Karrieredag

Katrinebjerg karrieredag (Kdag) afholdes fredag den 12. april 2019 i Nygaard bygningen (5335), Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N. Programmet starter 11:15 med 1-Minute-Madness og standområdet åbnes herefter. Kdag slutter kl. 15:00 men der vil være mulighed for at fortsætte i fredagsbaren.

Tilmelding: Tilmelding åbner i januar 2019. Der udsendes løbende information. Hvis man ønsker at komme på denne mailliste kontakt da Sofia Rasmussen (sofia@cs.au.dk). Til info er der rift om pladserne, så vi anbefaler man hurtigt tilmelder sig.

Pris: En stand på 9m2 (3x3 meter) koster 8.000 kr. (eksl. Moms). Medlemmer af CS Business Club får automatisk tilbudt en stand, men skal aktivt bekræfte deres deltagelse.

Jobwall: I forbindelse med Katrinebjerg Karrieredag er der både en online og fysisk jobwall. Alle deltagende virksomheder på Kdag har mulighed for at få slået jobs og projektsamarbejde op på disse jobwalls. De fysiske opslag vil blive hængende i et stykke tid efter karrieredagen.

Hvem kan man møde? På Kdag kan I møde studerende fra alle IT-uddannelser på Aarhus Universitet. Klik her og få et overblik over de forskellige studieretninger som er repræsenteret på Kdag.

Hvad må vi have med? Der er rimelig frit slag i forhold til hvad man kan/må medbringe til KDag, men vi har tre simple regler som vi beder jer overholde.

1: Ingen udskænkning af alkohol - det sørger Fredagsbaren for.

2: Pladserne i auditoriet til 1 Minute Madness er forbeholdt de studerende.

3: Jeres stand skal blive inden for det markerede område. Hvis jeres stand har særlige mål bedes i hurtigst muligt kontakte Sofia Rasmussen, så vil vi se om vi kan finde en standplads der passer.

Hvem skal vi have med? Det er op til den enkelte virksomhed eller organisation hvem I sender med som jeres repræsentant. Men de studerende er mest postivt stemte over for de virksomhedsstande, der medbringer IT-medarbejdere og ikke kun ansatte fra HR.

Hvordan holder jeg mig opdateret? Vi udsender løbende mails vedr. Kdag til tidligere deltagere samt til dem, der har tilmeldt sig vores mailliste. Man kan også finde information her på websitet eller på Facebook.

One Minute Madness: Alle virksomheder får mulighed for at præsentere sig for de studerende med et One-Minute-Madness indlæg. Her under kan du finde links til tidligere års version af One-Minute-Madness.

 

One Minute Madness 2018 på YouTube

One Minute Madness 2017 på YouTube

One Minute Madness 2015 på YouTube


Søger du praktikanter?

Hvis ja, kan du med fordel deltage i Praktik- og projektdag (Pdag) på Katrinebjerg den 5. oktober 2018 eller 8. marts 2019. Praktik- og projektdag er et gratis tilbud til virksomheder og organisationer, der søger praktikanter fra studieretningerne Informationsvidenskab, Digital design og IT-ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet. Arrangementet holdes hvert år i hhv. oktober og marts for alle ingeniørstuderende, mens studerende fra Digital design og Informationsvidenskab kun deltager i arrangementet til marts (da de kun er i praktik i efteråret, mens ingeniørstuderende er i praktik i både forår og efterår).

Kontakt Henrik Olsen, som er hovedarrangør af Praktik- og Projektdag for Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet på ho@ase.au.dk. Læs mere og tilmeld jer her.

Kontakt Birgitte Kvist Laursen, som er medarrangør af Praktik- og Projektdag for Afdeling for Digital Design & Informationsvidenskab, Aarhus Universitet på birgitte.kvist@cc.au.dk. Studerende fra Digital Design og Informationsvidenskab er med til arrangementet i marts – læs mere her.